Què Busquem? i Què oferim?

Oferim espais on interactuar amb persones i on el procés educatiu és un procés de tots/es. Creiem que la finalitat del projecte és el mateix procés educatiu.

Tenim tant per aprendre, i/o ensenyar nosaltres, com els nens/es. D’aquí que les nostres propostes es treballen sempre des de la igualtat, la horitzontalitat i el respecte cap a les necessitats de l’altre.

Oferim propostes difícils de trobar: campaments assemblearis, o amb edats barrejades (de 5 a 18 anys), o rutes de 12 dies per alta muntanya i trobades en sortides de cap de setmana. Amb grups de participants que no superen les 25 persones, per a poder treballar des de la proximitat. I sobretot, un equip d’educadors/es amb experiència i en constant procés de formació.  Són campaments, tots, amb projectes educatius propis, elaborats pels equips d'educadors que realitzaran cada activitat, i amb avaluacions reals que volen transformar contínuament les mancances en guanys.  

Oferim Entorns propers que faciliten la comunicació i interacció amb els nens i les nenes. Ritmes flexibles que s'adapten a les necessitats de les persones. Un espai d'aprenentatge comú.  Un tracte proper, respectuós i igualitari. Un compromís en buscar el benestar de les persones i del grup per sobre de tot. Un espai en mig de la natura on ens sentim alegres i lleugers. Unes activitats que tenen en compte en tot moment què busquem i què oferim. Sent coherents amb les propostes que oferim.

Busquem donar resposta a les necessitats físiques, emocionals i racionals de les persones. Facilitar la lliure expressió de les emocions i inquietuds. Crear una experiència en grup partint de la individualitat de cada persona. Acompanyar a les persones en la relació amb la natura, entenent que formem part d'ella. Caminar cap a l'autogestió. Potenciar la responsabilitat individual i col·lectiva. Fer de la quotidianitat un acte conscient que busca una convivència consensuada i en equilibri. Donar la possibilitat d'entendre, viure i sentir la relació educativa com un acte d'aprenentatge mutuu i horitzontal i gaudir al màxim d'aquest intercanvi.