Què és el Geni?

El Geni som una gran família. Oferim un projecte educatiu en el lleure per a nens i nenes d'edats diverses (entre 6 i 18 anys), que portem a la pràctica realitzant campaments i una ruta a l’estiu, i sortides de cap de setmana una vegada per estació.

Treballem en una línia educativa que neda entre les pedagogies lliures, la visió més naturalista-ecologista, la vinculació entre l’educació i el treball personal. Tot això procurant generar una atmosfera màgica inspirada en la relació amb la natura.

L’equip d'educadors i educadores està format en gran part per antics participants del mateix projecte. Això fa que el tinguem molt integrat, perquè l’hem viscut i el continuem vivint encara.

Contem amb diversos títols de director i monitor de lleure i amb anys d’experiència amb nens i nenes de diferents edats i en diversos contextos. Actualment ens estem formant en dimensions com la salut, l’educació, el medi ambient i el món artístic; els continguts de les quals trobem imprescindibles per a la nostra praxis.

La idea és utilitzar aquest bloc com a punt de trobada entre les famílies, els i les participants i nosaltres per intercanviar informació i compartir experiències, preguntes...  i també per a fer difusió del projecte! 

Recordeu que el projecte ens necessita tant a nosaltres com a vosaltres per tirar endavant!

Moltes gràcies i fins aviat!