26 d’abril 2011

Carta a les famílies

Hola bones, famílies!!!
Un altre cop estiu i un altre cop bones i noves notícies del Geni!!
Amb molta il·lusió i com cada any tornem a oferir la nostre proposta de campaments. L’estiu passat va ser un any de traspàs a causa dels canvis de l’equip, per aquest motiu només vam oferir un únic campament. Aquest any, però, hem consolidat de nou l’equip i l’esplai i hem tornat a preparar un estiu ple de gom a gom, hem tornat i ho hem fet  amb 3 campaments i 1 ruta!!

El nostre projecte educatiu continua sent el mateix que els últims anys, ja que és una manera de treballar on totes ens sentim molt a gust i el trobem una bona eina pedagògica perquè les nenes i els nens, les noies i els nois, puguin desenvolupar-se en un entorn respectuós i estimulant. De totes maneres, l’equip també ha canviat una mica, així que, d’aquesta manera, neixen noves propostes i línies de treball, que permeten una transformació contínua dels nostres projectes, possibilitant, així, una renovació que s’ajusta a les noves necessitats de l’entorn.

La nostre proposta és la següent:
  • Del 5 al 16 de juliol campaments de grans a la Planassa (Ripoll), de 13 a 15 anys.
  • Del 19 al 31 de Juliol, ruta de Ripoll a Requesens, de 15 a 17 anys.
  • Del 3 al 14 d’Agost, campament de mitjans a St. Pere de Torelló, de 9 a 12 anys.
  • Del 17 al 24 d’Agost, campament de petits als Aiguamolls de l’Empordà, de 6 a 8 anys.
Les inscripcions comencen el dimarts 26 d’abril. L’horari d’atenció és de 18h a 20h, de dilluns a divendres. El contacte és 676805698 però si ho preferiu també podeu escriure’ns a esplaigeni@gmail.com.

Bé això és tot, l’última cosa a demanar-vos és que feu arribar aquest mail a totes aquelles persones que creieu que els podria interessar la nostra tasca, us ho agrairem molt.

I res més, esperem de tot cor omplir aquest estiu de rialles i colors!!
Una forta abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada