13 d’abril 2011

Qui som i Què busquem?

QUI SOM?
Som el Geni, un grup d’esplai que organitza campaments durant l'estiu.
Treballem amb una línia educativa entre entre les pedagogies lliures, la vinculació entre l'educació i el treball personal. La nostra metodologia es basa en la reciprocitat de l'aprenentatge (totes aprenem de totes), en la horitzontalitat, el respecte i l’escolta cap a les necessitats dels altres.


Els grups de campament no superen les 25 persones, ja que trobem que en nombre major ens impediria treballar amb proximitat, i amb un equip d'educadors/es amb experiència i formació.


QUÈ BUSQUEM?
Donar resposta a les necessitats físiques, emocionals i racionals de les persones. Facilitar la lliure expressió de les emocions i inquietuds. Crear una experiència en grup partint de la individualitat de cada persona. Acompanyar a les persones en la relació amb la natura, entenent que formem part d'ella. Caminar cap a l'autogestió. Potenciar la responsabilitat individual i col·lectiva. Fer de la quotidianitat un acte conscient que busca una convivència consensuada i en equilibri.Donar la possibilitat d'entendre, viure i sentir la relació educativa com un acte d'aprenentatge mutuu i horitzontal i gaudir al màxim d'aquest intercanvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada