11 de juny 2012

SORTIDA DE PRIMAVERA!

El divendres dia 20, dissabte dia 21 i el diumenge 22 d'abril vam marxar les nenes, els nens i els i les monitores del Geni de cap de setmana al Molí de'n Frigola. Al costat de Sant Sadurní de l'Heura, a les Gavarres, un antic molir paperer ens va servir de casa durant el cap de setmana.

Van ser uns dies molt màgics i especials. Ens va servir per carregar les piles d'energia per acabar el curs amb ànims! 
El cap de setmana va ser intens, intens. Voliem recollir l'essència del Geni en dos dies i ens sembla que vam aconseguir-ho, en part gràcies a vosaltres. Els i les monitores estem molt contents de com va anar.
Vam poder jugar i divertorn-nos: Una gincama, jocs de nit, la guerra de petons, les tasses, les difresses...
I també vam tenir estones per poder gaudit i cuidar-nos els uns dels altres i amb la natura. El dissabte tot passejant per les Gavarres vam arribar a una esplanada fantàstica on vam berenar i vam acostar-nos, per un bosc ple de fades que es pentinàven a la vora del riu i d'arbres que parlàven, fins a un antic pou de gel on va sorprendre'ns un ratpenat.


Al vespre ben sopat, amb la dinàmica de l'Estrella del Rock, ens vam fer abraçades amb paraules. Va ser molt emocionant i en van sortir coses molt boniques.
I el diumenge com de costum, vam dinar amb les famílies. 
Estava tot boníssssssim, no us podeu imaginar pas com disfrutem amb aquests àpats!!

 *     *    *     *    *


Pel més nostàlgics, amb aquesta entrada ja veieu que hi ha unes quantes fotos del que van ser aquells dies. Per la nostra part dir que ens ho vam passar molt i molt bé! Esperem poder repetir l'any que ve i tornar a fer una trobada  a la primavera i, si voleu, també una altra per rebre cada estació!


Ara però, ens toca pensar en aquest estiu!
JA US HEU APUNTAT?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada