24 d’octubre 2012

Arranca el Geni d'hivern!

Hola famílies!!!

Tal com us vam comentar fa uns mesos, tenim moltes ganes de tirar recuperar un vell projecte: fer sortides de cap de setmana durant l'any!

Us trobem a faltar i per això tenim preparada la següent proposta: Una sortida de cap de setmana per celebrar la tardor, per trobar-nos i compartir com sempre grans moments.

Tenim moltíssimes ganes de que vingueu tots i totes. Com sempre, amb ganes de reunir de nou la gran i dolça família en la que ens hem convertit.

Aquí teniu la informació de la primera sortida del Geni d'hivern!


Quan?

De divendres 9 de novembre a diumenge 11 de novembre del 2012

Com quedem?

Quedem divendres a les 19:00h a la casa de colònies i recollida i dinar diumenge a les 12:00h també a la casa.El diumenge els monitors farem quelcom per dinar, però estaria bé que tots portéssim alguna cosa per compartir amb la resta de famílies.

On?

Casa de colònies Santa Eugènia d’Agullana vora el poble d’Agullana.

Com s’hi va?

Des d’Agullana a la casa de colònies hi ha 6,5 km., 3,5 km de carretera asfaltada i 3 km de pista forestal.Que s’ha de portar?
- Sopar del primer dia
- Motxilla pel cap de setmana: sac, esterilla, lot, plat, got i coberts, una muda de recanvi i roba d’abric…
- TARGETA SANITÀRIA
- Autoritzacions signades en el cas de que no sigueu els pares i mares les que vingueu a deixar el nen/a (si ens envieu un mail us les podem passar) A la resta, el divendres en portarem d'impreses perquè les signeu.


Preu: 35€
Per fer el pagament, haureu de fer una transferència posant el nom del nen/a al número de compte del Geni: 2100-0304-55-0101101897

Podeu fer la inscripció fins dos dies abans, però confirmeu assistència quan abans millor, si us plau!


Una abraçada!!


L'equip del Geni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada