29 d’octubre 2012

Nou look moda Geni

Hola a tots i totes!!

Ara que acaba d'arribar la fred, com que no podem lluir la samarreta del Geni, i ja fa temps que ens ho demaneu, hem decidit fer dessuadores per anar ben guapos!!

Per fer les dessuadores és més complicat que amb les samarretes, així que les farem personalitzades amb la talla i el color que més us ag
radi. 

Aquí teniu la carta de colors:



Les talles són unisex, perquè en tingueu una referència la de l’Anna i la de l’Aline són una S i la de l’Aisha és una L. Si teniu molts dubtes amb la talla digueu-nos-ho i us ajudarem a trobar la millor.

El preu és de 25€. La qualitat del teixit i la impressió són molt bones. Per pagar-les hem pensat que el millor és fer-ho en má, ja que per cada transferència el banc cobra alguna cosa i volem que sigui el més fàcil i econòmic per tots. Així que hem de demanar-vos que hi hagi compromís, no fos cas que demanéssim el vostre jersei i al final ens l'haguéssim de quedar!

Per demanar-les heu d’enviar un correu a esplaigeni@gmail.com dient el vostre nom, la talla, el número del color i de quina manera us aniria millor recollir-la. 

Esperem tenir la primera comanda per la sortida de tardor, així que els que vingueu us la podrem entregar allà. Pels que no vingueu a la sortida de tardor, haurem de posar-nos d’acord en com fer-ho. També podem enviar-les per missatgeria, però podria sortir més car.

Per últim, recordar-vos que encara tenim samarretes per qui en vulgui! ;)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada