05 de gener 2013

Sortida d'hivern

Bon any famílies!


Ja s'acosta la propera SORTIDA D'HIVERN!!! Al final la farem els dies 2 i 3 DE FEBRER! A una casa de colònies a Sant Privat d'en Bas. Quedaríem dissabte al matí, a les 10h a la mateixa casa, i la recollida diumenge al migdia allà mateix. Diumenge a l'hora de dinar, per dir-nos arreveure i no perdre la costum, farem un gran dinar compartit d'aquests que tant ens agraden!

La Casa de colònies es troba passant el poble de Sant Privat d’en Bas. Veureu que la carretera gira a la dreta per anar cap el poble i just a la corba hi ha un trencant amb un cartell que indica per anar a Puigsacalm, Ermita de St. Magdalena, etc. Agafeu aquest camí i després de travessar el riu , a uns 700m trobareu la casa. 






El primer dia hauríeu de venir esmorzats, que així ens podem posar de seguida a fer activitats!

Heu de portar motxilla pel cap de setmana: sac, esterilla, lot, plat, got i coberts, una muda de recanvi i roba d’abric… I sobretot no oblideu la TARGETA SANITÀRIA. També heu de portar l'autorització signada en el cas de que no sigueu els pares i mares les que vingueu a deixar el nen/a (si ens envieu un mail us la podem passar) A la resta, el divendres en portarem d'impreses perquè les signeu.

Preu: 30€


Per fer el pagament, haureu de fer una transferència posant el nom del nen/a al número de compte del Geni: 2100-0304-55-0101101897

Podeu fer la inscripció fins a dos dies abans, però confirmeu assistència quan abans millor, si us plau! el nostre mail: esplaigeni@gmail.com


Una abraçada gegant!!

L'equip del Geni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada